29/5/17

VICENT ALMELA I ARTÍGUEZ: TAMBÉ EL VERTÍGEN

Vicent Almela i Artíguez naix a La Vall d’Uixó el 1981
És diplomat en Magisteri per la Universitat Jaume I i llicenciat en Humanitats per la Universitat Oberta de Catalunya. Actualment treballa de mestre de Pedagogia Terapèutica a Barcelona.
Ha publicat un parell de poemaris breus formant part de llibres col·lectius: Vespre d’esperança (Edicions 96, 2003) i Sinó l’absència (Editorial Fonoll, 2003)
L’any 2003 va guanyar el premi de Poesia Martí Dot amb el llibre Llum de somni (Viena edicions, 2004) i el 2016 el premi Betúlia de Poesia- Memorial Carme Guasch amb el recull També el vertigen (Viena edicions, 2016)
Deu poemes seus van ser inclosos a Solstici d’estiu, joves poetes de la Mediterrània (Fundació ACA, 2009) I també va formar part de l’antologia Tibar l’arc. Una mirada a la poesia actual (Editorial Tria, 2012)
A més, també ha escrit i publicat contes i ha guanyat algun premi en aquest gènere, com el Premi maig de Narrativa Breu de Vila-Real amb el relat La vida dolça, el premi 9 d’Octubre de Creació Literària de Sant Vicent del Raspeig per Silenci d’àngel o el Premi de Microrrelats la Nau de Castelló amb Educació Vial.
De tant en tant, col·labora amb petits escrits a la revista digital de cultura Núvol.
Ha presentat el llibre de Vicent Almela el també poeta escriptor Josep Lluis Abad Bueno, professor de filosofia de l’IES Honori Garcia, que és membre de EL PONT COOPERATIVA DE LLETRES, Associació formada per escriptors de les comarques de Castelló.
Els poemes de Vicent ens van emocionar per la seua qualitat i per la seua proximitat, doncs molts d’ells feien referencia a llocs, espais, persones del nostre entorn.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada