25/5/17

POESIA A L'ESCOLA: HOMENATGE A GLORIA FUERTES

Dins del XXè CICLE MÚSICA I PARAULA , la Societat Cultural Amics de la Vall ha realitzat hui, dia 25 de maig l'acte més exitós de tots els que programem : POESIA A L'ESCOLA. 

Enguany homenatjàvem la poeta GLORIA FUERTES perquè enguany es commemora el centenari del seu naixement. Hem pogut escoltar i recordar la veu de la poeta i  hem escoltat recitar els poemes infantils per part dels escolars de la nostra localitat, tant dels col·legis com dels IES, la Biblioteca Municipal i els amics de la poesia. 

Han participat un total de 86 persones, entre menuts i grans. És  emotiu i tendre escoltar els xiquets i xiquetes d'infantil recitar els poemes de Gloria Fuertes. Alguns hem descobert també la poesia per a adults, menys coneguda , però amb un compromís per la natura, la pau, la solidaritat i la justícia social amb la ironia que la caracteritzava.

I tots pares i mares, iaios i iaies hem recordat programes de la TVE com "Un globo, dos globos, tres globos" on es va fer famosa Gloria Fuertes. 

Gràcies als docents , pares i mares i alumnat per la seua participació i a Gloria Fuertes per la seua obra literària que quedarà sempre en la memòria de tots.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada