23/10/15

JUAN CAPÓ MÉS QUE UN CARRER

Avui La Societat Cultural Amics de La Vall enceta un nou cicle que vol donar a conèixer als veïns i veïnes de la nostra ciutat qui eren els personatges que donen nom a alguns dels nostres carrers.

Hem començat amb la figura de Juan Capó i ha estat F. Xavier Granell i Sorribes que  ha investigat sobre aquest personatge qui ha presentat la ponència.
F. Xavier Granell, valler, conegut perquè ve d’una família de tradició panadera, és diplomà com professor d’EGB, especialitat Ciències Humanes. Continuà els seus estudis en la UNED, obtenint dues llicenciatures: Filosofia i ciències de l’educació i Geografia i Història.

Ha treballat com a mestre de primària, desprès d’educació  secundaria i, en l’actualitat és Inspector d’Educació en la Direcció Territorial de Castelló. Malgrat açò el que més li agrada és que li diguen MESTRE, pel valor que té aquesta paraula.


En acabar la xarrada sobre Juan Capó, el grup de Veus Greus ens interpretà algunes obres, molt aplaudides pel públic que omplia la seu de l’Agrupació d’Ames de Casa, del carrer Juan Capó, on es celebrava l’acte.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada